Årets stadslopp blev en succé!

  • 24/08/2019

IFK’s årliga arrangemang Stadsloppet på stora torget, drog i år till sig ett rekordstort löparantal.

Först ut var några av våra minsta lirare från våra yngre lag. De belönades med en goodie-bag efter att förtjänstfullt sprungit två varv runt torget.

Efter det var det dags för våra a-lagsspelare, juniorer och andra löpsugna att göra sig redo för start. Efter sedvanlig löparpresentation av speaker Elofsson, där nyförvärven Anders Persson, Albin Bjerkegren och Viktor Hulthammar, uppmärksammades lite extra.

Det kom drygt 90 löpare till start vilket är ett rekord! De var laddade för under 30 minuter springa så många varv som möjligt runt torget. För varje varv de sprang har de ordnat sponsorer som betalar en summa för varje avklarat varv. Även här slogs det ett rekord, då Jonas Enander sprang hela 27 varv!

Detta tycker vi är ett utomordentligt sätt att förena nytta med nöje. Där vi visar upp föreningen för allmänheten samtidigt som vi drar in viktiga pengar till att fortsätta utveckla föreningen.

Vi vill tacka de drygt 200 sponsorer som var med och gjorde detta lopp till en succé!

Nu ser vi fram mot att säsongen ska starta med Svenska cupen och World Cup innan serien sedan startar i slutet på oktober.

Inga kommentarer till "Årets stadslopp blev en succé!"


    Kommentera

    .