Bättre defensiv i andra mot ett starkt Villa

  • 08/11/2018

Hårdsatsande guldfavoriterna Villa på bortais är nätt upp det tyngsta motstånd som elitserien 18/19 har att uppbringa och det besannades med råge på onsdagskvällen då blåvitt fick stryk med 6-0 i hemmalagets vackra hall.

Efter att ha kommit försenade till matchen på grund av bilköer verkade inte Sjöholms mannar varit riktigt påkopplade, och inom loppet av de första fem minuterna stod det 2-0 på resultattavlan, och då befarade alla IFK-anhängare att det skulle rinna iväg. Men detta blåvitt ska ha en eloge för att de kämpade hårt för att förhindra en stor kross, samtidigt som de under åtminstone 80 av matchens 90 minuter hela tiden försökte spela konstruktiv bandy i sin offensiv.

Då matchen på ett tidigt stadium verkade körd var detta ändå värdefulla 90 minuter på stor is, tillika mot ruskigt bra motstånd, så i det långa loppet är erfarenheten av högt värde. Enligt rapporter från Lidköping svarade Viktor Spångberg för en riktigt stark insats men ingen föll ur ramen i ett jämnbra kollektiv.

På torsdagskvällen kan IFK slicka såren genom att träna på egen hemmabana innan äventyret fortsätter med Broberg på bortais klockan 19:00 på fredag kväll.

Inga kommentarer till "Bättre defensiv i andra mot ett starkt Villa"


    Kommentera

    .