Flügger färg första huvudsponsor till Next Generation

  • 29/08/2019

Next Generation är namnet på IFK Motala Bandyklubbs fortsatta satsning på bandyungdomar i Motala med omnejd. Satsningen innebär inte bara att få fram spelare till vårt fina A-lag utan framför allt att skapa tillfällen till motion för bandyungdomar allt från 4 till 25 år under trivsamma former. Vi vill också bidra till att skapa förståelse hos bandyungdomarna för vikten av att vara en bra kompis och att vara aktsam med de begränsade resurser, som ingår i vardagen.

Ungdomsverksamheten är vår ryggrad. Utan den är vi inget. Det börjar i bandyskolan i femårsåldern, går vidare med spel i bandylag med riktiga matcher i åttaårsåldern. När våra juniorer kommer upp i de äldre årskullarna spelar vi serier där vi möter de  bästa i landet.

Vi  har genom åren fått fram många egna produkter till vårt a-lag och till olika landslag, vilket visar på en väl fungerande ungdomsverksamhet. Nu vill vi ta ytterligare ett steg till att fortsätta utveckla våra ungdomar i mer än att bara bli duktiga bandyspelare.

Därför är vi nu glada att presentera Flügger färg/Fribergs måleri som första huvudsponsorn till denna satsning!

– Vi vill gärna vara med och stötta IFK Motala Bandy’s satsning på både elit- och ungdomsverksamhet och deras samhällsengagemang där de ser till den större bilden än bara till bandyspelandet, säger Mikael Friberg, en av ägarna till Flügger färg/Fribergs måleri

Läs mer här hur även ditt företag kan stötta denna satsning, Next Generation.

Inga kommentarer till "Flügger färg första huvudsponsor till Next Generation"


    Kommentera

    .