Stadsloppet

stadsloppetlag

Stadsloppet är ett motionslopp där du kan vinna fina priser och samtidigt vara med i en sponsorsatsning för IFK Motala Bandy. Som löpare ska du springa så många varv runt torget du hinner på en halvtimma. Du skaffar själv så många sponsorer du kan, och dina sponsorer bidrar med en summa per varv du springer. Ju fler sponsorer och ju fler varv, desto mer pengar till IFK-bandyn.

Som löpare får du en lott för varje sponsor som lägger 50 kronor eller mer per varv. Efter loppet har vi en utlottning på ett fint prisbord. Du kan även anmäla dig på plats, kostnad 200 kronor, du får då en lott till lotteriet.

För företag är Stadsloppet en möjlighet att sponsra IFK-bandyn på ett kul och udda sätt. Du väljer själv vilken eller vilka löpare du vill sponsra (om du inte vill springa själv). Lägger du 50 kronor per varv eller mer hos en av löparna, får du ditt företagsnamn tryckt på en t-shirt löparen springer i.

Bland alla företag som sponsrar någon löpare i Stadsloppet lottar vi ut fem platser till Röda Nystanet, med mat och dryck före matchen, under valfri hemmamatch säsongen 2018/2019. Anmälan senast den 11/8 för att få t-shirt med namn.

Mejla par.beckne@ifkmotalabandy.se eller lämna in på IFK Motala Bandys kansli.