Julklappsutdelning i stort och smått

  • 11/12/2017

Snart stundar det jul. Och då delas det ut julklappar. Jag tar mig friheten att så här skriftligt utdela ett antal sådana. Högt som lågt. I och utanför Motala.

 

En stor Alladin chokladask

Jens Bollius och Tomas Augustsson, MVTs sportskribenter som med entusiasm och aldrig sinande energi skildrar kommunens idrottsliv. De har förmåga att skildra både bredd och elit. Inte minst det sistnämnda på ett alldeles utomordentligt sätt.

 

Stolpe in

Mattias Sjöholm och Björn Beckne önskar jag lite flyt, lite medgång och lycka med tillfälligheter. Detta samtidigt med Stenmarks ord i bakhuvudet; ” Ju mer jag tränar, desto mer tur har jag.”

 

Ett SPA-besök

Pär Beckne, landets bäste sportchef inom bandysporten, önskar jag en lugn, avslappnande och vederkvickande helg med helkroppsmassage, ångbastu, tvagning, bröstsimtur och en kall äppeldryck.

Nobelprisliknande belöning

Metoo-rörelsen, den i närmaste revolutionära och ytterst imponerande, har satt igång många tankar på oss alla. Tänk, att det ska vara så jäkla svårt för oss maskuliner, det är vi som nästan alltid är involverade,  att skilja på en vänskaplig klapp och ett nesligt tafsande!

 

En god bok till er alla

”Störst allt”, av Malin Persson Giolito är en kriminalroman som du inte ska missa. Mästerligt berättad. – Den är grym, recenserar Jens Lapidus på bokens framsida.

 

Julgodis av bästa sort

Bandypuls, MittMedias sajt är ovärderlig för oss bandynördar. Och för andra också förstås. Bandypuls startade för fyra år sedan och är numera Svensk Elitbandys officiella mediapartner. Kul med en aktör som verkligen tar sporten på allvar och som har mod och muskler att ta kampen med fotboll och ishockey.

 

Tillfrisknandepiller

Jussi Aaltonen, vår burväktare och Fredde Lönn, vår mittfältsdynamo, tillägnas en burk snabbläkande, helande och botande dunderpiller så att de snart är på isen och kvitt sina åkommor.

 

Allra sist. Ni tillägnas alla en God Jul och ett Gott Nytt 2018.

//Pär Höckert

Inga kommentarer till "Julklappsutdelning i stort och smått"


    Kommentera

    .