Next Generation – IFK:s ungdomssatsning

  • 12/05/2019

IFK Motala Bandyklubb satsar i år extra på ungdomsbandyn. Vi söker en eller flera ledare som mot ersättning vill och kan utveckla våra ungdomar.

Föreningen kommer den kommande säsongen att ha lag i följande serier: P12, P14, P 16, P 17, P 19 och F 17. Vi söker dig som vill ta det fulla ansvaret som tränare och coach för vårt juniorlag (P19), som spelar i juniorelitserien. Om du är intresserad av en deltidsanställning vill vi även att du tar fram träningsprogram och utbildar ledarna för övriga lag. Även andra arbetsuppgifter, som berör vår ungdomssatsning, kan ingå för den som är intresserad. Exempel på andra arbetsuppgifter kan vara lektioner på bandygymnasiet och rekrytering till bandyskolan.  Arbetsuppgifterna kan delas av flera personer.

Du kommer att ingå i ett sammansvetsat team med ledare och tränare som ger dig det stöd du behöver.

Föreningen är på frammarsch och vill satsa ytterligare på att säkra återväxten. Därför är vi flexibla när det gäller anställningens innehåll och omfattning. Vi ser gärna att du får en deltidsanställning med specificerade arbetsuppgifter. Vi kan även tänka oss att anställa två eller tre personer, som vill jobba med bandy vid sidan av sina ordinarie jobb. Om du tycker detta låter intressant, ange i så fall i ditt personliga brev (se nedan) vilka arbetsuppgifter du är intresserad av.

Har du genomgått svensk bandys ledarutbildning för ungdom Elit, eller högre, så är det ett plus men har du inte det och känner att du vill delta i vår ungdomssatsning så söker du ändå. Vi är beredda att bekosta en ledarutbildning, om du är intresserad.

Vid frågor kontakta IFK:s klubbchef Pär Beckne på 070-5421470

Skicka CV och personligt brev till par.beckne@ifkmotalabandy.se

Inga kommentarer till "Next Generation - IFK:s ungdomssatsning"


    Kommentera

    .