Nyheter

 • P20 fick stopp på VSK i 2:a

  IFK P20 fick åka hem från mötet med serieledande Västerås SK i juniorelitserien utan poäng i söndags. Efter 6-1 till VSK i halvtid byttes taktik till 2:a halvlek och laget gjorde det riktigt bra efter halvtidsvilan och IFK grabbarna kunde hålla jämna steg med VSK, det ovanliga i bandy inträffade att halvleken slutade 0-0 och […]Läs mer »
 • Viktig seger mot Tillberga

  IFK Motala tog på lördagen en mycket viktig seger då jumboplacerade Tillberga slogs tillbaka i deras egen kula. Siffrorna skrev till sist till 2-7, (2-4) och det var faktiskt i underkant enligt rapporter från Västerås.Läs mer »
 • Motalatjejer uttagna i distriktslaget

  Fem Motalatjejer var uttagna i Mellansveriges distriktslag som nyligen spelade gruppspel i Svenska Spel Cup.Läs mer »
 • Jacob Edberg flyttar hem

  Jacob Edberg har begärt att få lämna IFK Motala. Han flyttar tillbaka till Uppsala och ska spela för Unik resten av säsongen.Läs mer »
 • Hammarby avgjorde i andra halvlek

  Ibland blir skillnaden mellan ett etablerat och delvis stjärnspäckat elitserielag och en lovande nykomling tydlig och det var vad som tilldrog sig under den andra halvleken på XL Bygg Arena på onsdagskvällen. Tillställningen slutade till sist 2-7 och totalt sett motsvarade siffrorna det som tilldrog sig på isen under de 90 minuter matchen varade.Läs mer »
 • Hemmamatch mot Hammarby på onsdag

  På onsdag kväll kommer Bajen på besök till XL bygg Arena. Det är en tuff uppgift som väntar blåvitt men de borde ha fått gott gry av de fina insatserna under hälsingeturnén och verkar vara i form, så förhoppningsvis kan de ge Bajen ett rejält motstånd. Så ta chansen att se ett av Sveriges absolut bästa bandylag.Läs mer »
 • Dubbelt nära på Hälsingeturnen

  Under trettonhelgen har våra tappra bandykrigare varit ute på en turné i bandyns förlovade län, det vill säga Hälsingland. På en liten yta trängs där tre elitserielag samt ett topplag i allsvenskan, så det finns fog för mitt påstående.Läs mer »
 • P20 förlust i Vetlanda

  P20 gjorde en slät figur i Vetlanda i onsdags och är inte alls med i matchen i 1:a halvlek trots ledning med 1-0 tidigt när Joel Johansson får klockren träff på hörna. Resten av halvleken är inte mycket att rapportera om utan vi nöjer oss med att konstatera att 8-1 underläge i halvlek beror i […]Läs mer »
 • Jussi tillbaka igen!

  IFK Motalas målvakt Jussi Aaltonen är äntligen redo för A-lagsspel och är enligt sportchef Pär Beckne aktuell redan till mötet med Bollnäs på trettondagsaftonen.Läs mer »
 • P20 föll i Vänersborg

  I lördags fick även P20 inkassera en förlust i Vänersborg med 0-5 mot våra IFK kamrater.Läs mer »
 • Tung förlust hemma mot Kalix

  Efter 1-1 i halvlek var det tillslut Kalix som stod som vinnare på XL Bygg Arena med 5-1 i den viktiga matchen om att nå fastare mark.Läs mer »
 • Bortaseger mot Sirius!

  På onsdagskvällen tog IFK Motala sin första bortaseger för säsongen, då Sirius besegrades med 5-7, (2-3). Äntligen skedde en sedan länge efterlängtad islossning, och gör man sju mål har man naturligtvis gjort sig förtjänt av två poäng.Läs mer »
 • En vinnare är 45 000kr rikare!

  Decemberdragningen i Stora Bandylotteriet har nu gjorts och vinsterna fördelats. Glöm inte säkra din lott till nästa år!Läs mer »
 • Storpublik på annandagsmatchen!

  När sista skinkbiten sköljts ner med den sista skvätten julöl och julens sista dag infaller, firar bandyn sin största högtid. Annandagen är i bandyvärlden synonymt med fest och glam, och igår firade dryga 1700 åskådare denna jubelfest på XL Bygg Arena, där IFK tog emot Vetlanda.Läs mer »
 • Vi laddar för bandyns julafton

  Medan julstöket pågår som bäst laddar IFK Motala Bandy för bandyns riktiga julafton, den klassiska annandagsmatchen. Den 26/12 klockan 14.00 tar IFK Motala emot Vetlanda hemma på XL Bygg Arena, en match du inte vill missa.Läs mer »
 • P20 föll på egna misstag

  IFK P20 fick inkassera en klar förlust på isstadion mot Vetlanda med 3-9 (1-5) i söndag. Det kan låta som en bortförklaring men siffrorna speglar inte hur spelet på planen såg ut men vi bjuder Vetlanda på 3-4 mål samt att de givetvis är effektivare än oss och det är ju också ett mått på […]Läs mer »
 • IFK pressade Västerås

  En gammal halvsanning inom bollsporterna är att om ett på papperet sämre lag ska kunna rå på ett starkare motstånd så måste alla spelare prestera på toppen av sin förmåga under en hel match. Det räcker inte med 85 minuter utan 90 plus tillägg är vad som krävs.Läs mer »
 • IFK:s 20-årslag slog Sandviken

  I lördags vann IFK:s 20 års lag över Sandviken på hemmaplan med 9-7. Trots ymnigt snöfall vaskades det fram mycket målchanser från båda lagen. Vi bestämde oss tidigt att i första halvlek enbart att slå och kasta långt. Detta spel behärskade vi mycket bra och tog kampen både defensivt och offensivt. Killarna gör en fantastisk […]Läs mer »
 • Tung förlust igen – denna gång mot VSK

  Med siffrorna 2-5 (1-2) blev det förlust på fredagskvällen mot mesta mästarna Västerås SK. En tung förlust på en svårspelad is i snålblåst och lätt snöfall. Besvikna och lite ledsna IFK:are lämnade planen efter full tid. Besvikna på domartrion som i alla fall inte kan beskyllas för att blåsa till hemmalagets fördel!Läs mer »
 • En poäng med mersmak mot Sirius

  Det blev en delad poäng när IFK hemma på XL Bygg Arena tog emot Sirius.Läs mer »
 • P20 förlust mot obesegrat Vänersborg

  Vänersborg hemma i söndags blev för tufft för P20. Matchen började med uppförsbacke 0-2 efter 5 min där det är ett för passivt försvarspel som föregår båda målen. 0-3 kommer på hörna efter 15 min och uppförsbacken blir än brantare. Därefter gör vi det bättre och 1-3 kommer efter bra prestation av Albin Rholén assisterad […]Läs mer »
 • Philip Florén nybliven världsmästare!

  Grattis säger vi till IFK's duktige Philip Florén, som är nybliven världsmästare i P21 VM.Läs mer »
 • Vinnare i bandylotteriet

  Dessa nr vann i decemberdragningen av det klassiska bandylotteriet.Läs mer »
 • Stor bandyfest på annandagen

  Årets mest klassiska idrottsfest är snart här. På annandagen möter IFK Motala Vetlanda i klassiskt annandagsderby och IFK satsar på gemensam uppladdning i Maif-paviljongen. Läs mer »
 • Se IFK Motala-IFK Vänersborg söndag

  Nu när det är elitserie uppehåll och inga elitseriematcher att följa så kan det vara värt att ta en vända ner till XL bygg Arena söndag eftermiddag och se IFK talangerna i P20 laget i juniorelitserien. De brukar bjuda på roliga matcher att titta på. Avslag 12.45 Laget: Mv Arvid Strömberg RMv Elias Johansson Anton […]Läs mer »
 • Ove Karlsson har lämnat oss

  I måndags fick vi det sorgliga beskedet att vår mycket uppskattade materialare Ove Karlsson tragiskt och hastigt har gått bort. Ove var en mycket hängiven IFK-are, som följde våra lag i ur och skur och som aldrig drog sig för att ge en hjälpande hand.Läs mer »
 • Förlust för P20 mot Villa Lidköping

  Summering senaste P20 matchen av coach Rholén. I söndags spelade vi bortamatch mot Villa /Lidköping med P 20-laget. En på papperet mycket svårt fight. Det var en riktigt jämn första halvlek där vi hade en mycket bra defensiv. Vi jobbade hårt och organiserat. En bit in på halvleken fick Villa en vänster hörna och gjorde […]Läs mer »
 • En av säsongens tuffaste matcher väntar P20 idag

  Idag kl 17.30 kan P20 följas på elitrapport när vi tar oss an Villa Lidköping borta som är en av de tuffaste matcherna för säsongen. Jakob Pettersson Olle Lundberg samt Arvid Strömberg saknas i dagens IFK lag. Laget Mv Elias Filipsson RMv Elias Johansson Anton Spångberg Samuel Adolfsson Gustav Ströberg Jesper Fogelstrand Jonathan Axelsson Vilhelm […]Läs mer »
 • Svidande förlust i Vetlanda

  Det täta matchandet tog nu ut sin rätt och Vetlanda kunde komfortabelt vinna med 12-3 hemma i Sapa Arena.Läs mer »
 • Vinnare i stora bandylotteriet

  Här hittar ni vinnarna i november. Snart är det dags för stora decemberdragningen. Glöm inte säkra er lott för nästa års lotteri!Läs mer »