Olle Nordlund fortsätter

  • 05/04/2019

Olle Nordlund kommer att fortsätta spela i IFK. Olle och IFK är överens om en fortsättning och kommer att skriva kontrakt så snart alla detaljer är klara med Olle Nordlunds arbetsgivare.

– Jag vill inget hellre än fortsätta spela för IFK, säger Olle. Problemet har varit att mitt jobb är svårt att kombinera med elitseriebandy, men vi räknar med att lösa det till hösten. Jag har bett om tjänstledigt under hösten och vintern och min arbetsgivare är positiv till det.

IFK och Olle kommer att skriva kontrakt så fort allt är klart med hans arbetssituation.

– Jag vill få helt klart med min arbetsgivare innan vi skriver kontrakt. Men eftersom det kan ta ett tag, har jag ett handslag med Pär där vi vet vad som gäller. Redan i dag åker jag till Växjö för att göra fystester, så nu är satsningen igång, fortsätter Olle

– Det här är en mycket bra lösning för båda parter och det är skönt att Olle är igång redan nu, säger IFK:s klubbchef Pär Beckne. Olle känns väldigt sugen på kommande säsong och det betyder mycket för IFK.

Inga kommentarer till "Olle Nordlund fortsätter"


    Kommentera

    .