Tre trogna partners förlänger!

  • 29/05/2020

I dessa tuffa tider är vi otroligt tacksamma för våra samarbetspartners som har bestämt sig för att satsa vidare ihop med oss!

Tillsamman med våra partners driver vi elitbandy och en bred ungdomsverksamhet samtidigt som vi tar ett stort socialt ansvar! Vill ni vara med oss på denna resa, antingen som företag eller privatperson, så kontakta par.beckne@ifkmotalabandy.se

Det är tre trogna IFK-partners som har valt att förlänga satsningen ihop med oss. Det är:

  • Flügger Färg/Friberg Måleri, Här kommer du alltid att träffa fackligt kompetenta medarbetare, som kan ge dig den goda vägledningen, som Flügger är känt för. Tillsammans med vår höga produktkvalitet ger det dig den bästa utgångspunkten för ett bra resultat hela vägen genom ditt projekt. Ni hittar dom på Vintergatan 21A i Motala
  • Jarmyrs rundslip, som utför svarvning, fräsning, kilspårsdragning, honing, rundslipning , planslipning samt centerless-slipning för kunder med höga krav på precision och slutkvalitet inom skogs-, pump-, pressindustrin. Dessutom gör de detaljer till hissar, lekplatser, plogar, sopmaskiner, monteringsliner samt slangdetaljer av alla de slag.Vi bearbetar material som plast, stål, rostfritt, aluminium, mässing, lagerbrons, titanium, vanadis etc. De finns på Södra Allén 13 i Motala.
  • Optimera Motala, Optimera skall vara den mest innovativa, professionella och effektiva bygghandelskedjan i Sverige med inriktning på proffs. Våra ledord är Personligt, Tryggt och Enkelt, något som vi hoppas att våra kunder känner i all kontakt med oss. Ni träffar dom på Drakvägen 8 i Motala.

Tack för Ert stöd!

Inga kommentarer till "Tre trogna partners förlänger!"


    Kommentera

    .