Tungt mot Hammarby

  • 14/01/2019

Det är märkligt att ett lag helt kan ömsa skinn och förvandlas till en blekare eller starkare variant av sig själv på bara ett fåtal dagar.

Det blåvitt som krossade Falun hemma på XL Bygg Arena på onsdagen gjorde i enlighet med det en mycket blek och intetsägande insats på bortais mot Hammarby på lördagseftermiddagen. På klassiska Zinkensdamms IP mitt på Söder i Stockholm var det som om energin och glöden saknades redan då matchen dragit igång.

Tränare Sjöholm tog en tidig timeout redan kvarten in men det blev inte speciellt mycket bättre. Tillställningen slutade till sist med en komfortabel seger för krislaget Hammarby, och de siffrorna ska enligt vittnen på plats ha varit i underkant.

Nu har IFK en viktig träningsvecka framför sig då de kan slicka såren och träna ordentligt inför helgens två hemmamatcher mot Broberg och Villa.

Förhoppningsvis kan någon av de killar som återfinns på skadelistan komma tillbaka till de matcherna, viktigt eftersom William Arvidsson nu tackat för sig och återvänt till Villa.

Målskytt mot Hammarby: Olle Nordlund

Inga kommentarer till "Tungt mot Hammarby"


    Kommentera

    .