Uppskattad föreläsning i IFK’s Företagarklubb

  • 09/11/2018

Företagsledning i praktiken, det var rubriken på Lennart Bylocks föreläsning när IFKs företagarklubb hade en välbesökt träff på torsdagskvällen. Lennart har många strängar på sin lyra. Sommarpratare 2016, entreprenör, tidigare VD i Nitro Nobel group, styrelseledamot i ett antal börsnoterade företag, bl Cloetta.

Lennart berättade, på ett lugnt, öppenhjärtigt, inspirerande och inte minst humoristiskt sätt om sin tuffa uppväxt i barndomsstaden Karlstad, till sjöss i 15-års åldern, aktiv som boxare, efterhand en skral studentexamen, vaktuppgifter på 60-talet till Sovjets dåvarande regeringschef Chrustjov, relationen med Wallenbergarna, filantrop, världsmästare i offshore båtracing, vad  hybris innebär och att hylla principen ”att högst befordras till nästa inkompetensnivå”.

Ja, Lennart Bylock, idag 78 år, har verkligen haft en händelserik levnad. På, i och utanför styrelserummen, vilket han på ett uppskattande sätt berättade om till alla åhörarna.

Nästa träff i IFKs företagarklubb sker 31 januari 2019 och föreläsare är förre förbundskaptenen i fotboll Tommy Söderberg. Om du vill gå på denna föreläsning och gå med i Företagarklubben, så kontakta Pär Beckne via e-post par.beckne@ifkmotalabandy.se eller telefon 070-542 14 70.

Lennart flankerad av Lars Johansson och Bo Ribers

Inga kommentarer till "Uppskattad föreläsning i IFK's Företagarklubb"


    Kommentera

    .