Dags för årsmöte

Vi välkomnar alla våra medlemmar och övriga intresserade till föreningens årsmöte.

 

Årmötet hålls den 15:e augusti kl 17:00 nere på K-Bygg Arena. Här finner ni föreningens års- och koncernredovisning för det gångna räkenskapsåret.

Valberedningens förslag till årsmötet:

  1. Kjell Augustsson väljs till mötesordförande och Mats Kindell till mötessekreterare
  2. 8 styrelseledamöter, inga suppleanter
  3. Bo Ribers väljs till ordförande för en tid av 1 år
  4. Louise Wisell och Micael Westerberg väljs för en tid av 2 år (läs lite mer om dem nedan). Noteras att Patrik Carlsson, Therese Cederblom, Mats Kindell och Patrik Rosengren valdes 2021 för en tid av 2 år.
  5. Kompletteringsval är ej aktuellt detta år.
  6. Sture Larsson väljs till revisor för en tid av 1 år och Johan Morales till suppleant för en tid av 1 år

 

Detta är ett utmärkt tillfälle att få veta mer om föreningens verksamhet än det som kanske bara syns i media, samt ställa frågor.

Välkomna!

 

Lite mer info om Louise:

Civilt arbete?

– Jag är logoped

Har du nån idrottslig bakgrund?

– Jag har inte varit aktiv idrottare själv, men min familj är väldigt idrottsintresserade, så det utövas, ses och pratas mycket sport hemma hos oss. 

Vad gör du på fritiden?

– Förutom att följa med på barnens träningar, åker jag helst till vår stuga i Västanvik och gör så lite som möjligt, läser böcker och löser korsord.

Varför vill du vara med i IFK:s styrelse och vad vill du göra för att föra IFK framåt?

– Jag tycker föreningsliv är väldigt viktigt och speciellt barn- och ungdomsidrott. Genom styrelseuppdraget hoppas jag att få bidra till att IFK ska fortsätta att vara en förening i framkant från skridskokul/bandyskolan till A-laget. 

Lite mer info om Micael

Civilt arbete?

– Har varit egen företagare från 2006 men 30/11 2021 sålde jag Tannefors Glas. Från 1/12 är jag anställd VD och driver fortfarande företaget.

Idrottslig bakgrund?

– Har alltid sysslat med idrott. Har varit aktiv i tennis, fotboll och ishockey. Spelade som högst div 1 i Mjölby i ishockey. Lirade fotboll tills jag var ca 23år och ishockey tills jag var 30år plus två comebacker. Efter aktiv karriär var jag fotbollstränare i Vadstena GIF i 11år. Var med på resan att ta vårt damlag från div 4 till att vara stabilt topplag i division 1.

Vad gör du på fritiden?

– Fortsatt mycket idrott. Tittar på mycket idrott på TV och gärna live. Spelar mycket padel samt tränar utöver det också. Lagt mycket tid på husrenovering sista åren.

Varför vill du vara med i IFK:s styrelse och vad vill du göra för att föra IFK framåt?

– Jag har sen barnsben följt IFK så föreningen ligger mig nära hjärtat. Tycker IFK gjort en häftig resa sista åren sett från förutsättningar så hoppas kunna bidra till att föreningen ta kan ytterligare kliv. Jag hoppas kunna använda min erfarenhet från företagsvärlden och även att jag varit aktiv i två styrelser inom vår bransch sista 7-8 åren. Förhoppningsvis en och annan kontakt som går att använda till något bra.