Medlemskap 2022/2023

För att bli medlem trycker du på en av knapparna nedan – Bli medlem eller Bli Stödmedlem eller Köp ett Årskort. När du valt medlemstyp kommer du få ett mail av oss där vi bekräftar din medlemsansökan. Medlemsavgiften betalas via faktura.

 

Alla som har betalat medlemsavgift får ett digitalt medlemskort. Där kommer du som medlem bl a att få erbjudanden från våra samarbetspartners och nyheter/information från klubben. Ditt medlemskap och medlemskort hanterar du enklast med hjälp av appen Svenska lag som du hittar här.

Ålder (Avser ålder man fyller år 2023) Medlemsavgift Träningsavgift
Bandyskolan 400 kr 900kr (0kr för tjejer vilka sponsras av Länsförsäkringar Östgöta)
Skridskokul (skridskoåkning utan klubba och boll) 400 kr 0 kr (Börjar man sedan med klubba och boll och vill vara med i Bandyskolan, betalar man för det enligt ovan)
Ungdom yngre (10-14år) 400 kr 1 800 kr
Ungdom äldre (15-20år) 400 kr 2 000 kr
Vuxen aktiv från 20år 800 kr 2 000 kr (gäller ej kontrakterade a-lagsspelare)
Familjekort 1 100 kr + resp. träningsavgift
Årskort 2000 kr Fri entré till alla 13 hemmamatcher i grundserien + ett eventuellt slutspel, ett Stödmedlemskap och en IFK-halsduk.
Stödmedlem 400 kr Lägg till ett rabatterat årskort för 1600kr

 

Nytt för i år är att årsmötet bestämde att vi ska sluta sälja rabatthäften utan istället höjs träningsavgiften. Om flera syskon deltar betalar man för det äldsta syskonet enligt ovan. Medlemsavgiften betalas av alla syskon medan Träningsavgiften reduceras med 700 för vart och ett av övriga syskon.

Alla medlemmar erhåller 10% rabatt hos TeamSportia på bandyartiklar!

 

Familjekort

Kravet är att alla familjemedlemmar har samma adress.
Glöm inte att skriva namn på alla medlemmar.
Ett bra och billigt sätt att stödja klubben!

 

Årskort

Köp ett årskort för 2000kr och få fri entré till alla 13  hemmamatcher plus även till ett eventuellt slutspel. Dessutom ingår det ett Stödmedlemskap, (se nedan vilka förmåner som kommer med det!). Vi skickar även med en IFK-halsduk i paketet. Allt detta blir ditt för endast 2000 kronor! 

 

Läs mer om Årskortet här, KÖP ÅRSKORT

 

Stödmedlem

Medlemskategori för bandyintresserade, som inte aktivt deltar i klubbens verksamhet, men vill stödja föreningens verksamhet. Stödmedlemskap i IFK-bandyn kostar bara 400 kronor för hela säsongen. Då får du:

• Två fribiljetter till  matchen på trettondagsafton 2023  mot Vetlanda BK
• 50 kronor rabatt på matchentré (ord. pris 150 kr)
• 300 kr rabatt på årskort (ord. pris 1 500 kr)
• Fritt inträde till ett föredrag om året i Företagarklubben
• Digitalt medlemskort med olika förmåner