Medlemskap 2021/2022

För att bli medlem trycker du på en av knapparna nedan – Bli medlem eller Bli Stödmedlem. När du valt medlemstyp kommer du få ett mail av oss där vi bekräftar din medlemsansökan. Medlemsavgiften betalas via faktura.

Alla som har betalat medlemsavgift får ett digitalt medlemskort. Där kommer du som medlem bl a att få erbjudanden från våra samarbetspartners och nyheter/information från klubben. Ditt medlemskap och medlemskort hanterar du enklast med hjälp av appen Svenska lag som du hittar här.

Ålder (Avser ålder man fyller år 2022) Medlemsavgift Träningsavgift
Bandyskolan 400 kr 400 kr (0kr för tjejer vilka sponsras av Länsförsäkringar Östgöta)
Skridskokul (skridskoåkning utan klubba och boll) 400 kr 0 kr (Börjar man sedan med klubba och boll och vill vara med i Bandyskolan, betalar man för det enligt ovan)
Ungdom yngre (11-14år) 400 kr 1 200 kr
Ungdom äldre (15-20år) 400 kr 1 400 kr
Vuxen aktiv 800 kr 0 kr
Familjekort 1 100 kr  + resp. träningsavgift
Årskort 1500kr Fri entré till alla 15 hemmamatcher i grundserien
Stödmedlem 400 kr Lägg till ett rabatterat årskort för 1200kr

Nytt för i år är att istället för att som tidigare sälja vårt egna rabatthäfte så har styrelsen beslutat att ersätta det med det nya Sjöstadshäftet, https://bit.ly/Cardskipper-IFKMotalaBandy. Därför gäller nu följande. Utöver ovan medlems- och träningsavgift ska varje aktiv spelare/ledare (med undantag för familjemedlemmar boende på samma adress; dessa ska sälja 6 häften per familj) sälja 6 sjöstadshäften där IFK Motala Bandy anges som förening man vill stödja. Den som inte vill eller kan sälja 6 sjöstadshäften, har nedan alternativ:

• Betala in en ytterligare avgift på 700 kr senast den 31/12 2021.
  • Värva 2 nya stödmedlemmar, som vardera betalar 400 kr
  • Sälj 3 sjöstadshäften (där IFK Motala bandy har angetts som förening man vill stödja) och värva 1 ny

(Om du värvar en eller två nya stödmedlemmar ska du meddela IFK:s kansli namn och e-postadress till
respektive stödmedlem.)

Alla medlemmar erhåller 10% rabatt hos TeamSportia på bandyartiklar!

Familjekort

Kravet är att alla familjemedlemmar har samma adress.
Glöm inte att skriva namn på alla medlemmar.
Ett bra och billigt sätt att stödja klubben!

Årskort

Köp ett årskort för 1500kr och få fri entré till alla 15  hemmamatcher i grundserien! Eller ännu smartare, lägg till 100kr och bli Stödmedlem och få alla dess förmåner, se nedan.

Stödmedlem

Medlemskategori för bandyintresserade, som inte aktivt deltar i klubbens verksamhet, men vill stödja föreningens verksamhet. Stödmedlemskap i IFK-bandyn kostar bara 400 kronor för hela säsongen. Då får du:

• Två fribiljetter till  annandagsmatchen den 26/12 2021  (pga av eventuella Corona restriktioner gäller det i mån av plats)
• 50 kronor rabatt på matchentré (ord. pris 150 kr)
• 300 kr rabatt på årskort (ord. pris 1 500 kr)
• Fritt inträde till ett föredrag om året i Företagarklubben (om Corona restriktioner tillåter att vi har dessa)
• Digitalt medlemskort med olika förmåner