Köp Årskort

Är du lika taggad som vi för en ny elitseriesäsong? Nu kan du köpa ditt årskort som gäller för alla hemmamatcher i elitseriens grundserie. Beställ ditt årskort direkt i formuläret längst ned på den här sidan och betala med swish eller bankgiro, så har du säkrat din plats på vinterns bandyfester.

Årskortet kostar 1 500 kronor för alla 15 hemmamatcher i grundserien, ordinarie entré är 150 kronor per match.

Är du stödmedlem i IFK Motala Bandy får du ytterligare 300 kronor rabatt, då kostar ett årskort bara 1 200 kronor. För att få del av den rabatten, ska du ha betalat medlemsavgiften för säsongen 2021/22. Köper du ett Stödmedlemskap får du dessutom ännu mera förmåner, läs här!

Betalning

Betalning sker via Swish till nummer 1232885184 eller på bankgiro 966-3618. Märk din betalning med ditt namn, mailadress och ordet ”Årskort”. Ditt årskort kan du hämta upp på kansliet eller få hemskickat om du fyller i adressen nedan.

Du kan givetvis också köpa ditt årskort direkt på kansliet, kansli@ifkmotalabandy.se

Icke medlem: 1 500 kronor.
Stödmedlem: 1 200 kronor.