Samarbeta med oss

IFK Motala har en lång och stark tradition i Motalas idrotts- och samhällsliv. Vi är mitt inne i Elitrycket, en satsning som ska möjliggöra att IFK förblir en klubb i eliten. Trots att vi har 35år av spel i Sveriges högsta serie nöjer vi oss inte med det, utan vi vill vara med och slåss om SM-guldet varje år.

Ett samarbete med oss ger dig möjlighet att se och uppleva Sveriges snabbaste och mest traditionstyngda sport på nära håll.

 

Men vår framtidssatsning är inte bara en elitsatsning. IFK ska bli hela Östergötlands bandylag, en klubb som håller samma klass för både barn, juniorer och stjärnor.

 

Vi erbjuder dig möjligheten att synas i ett sammanhang där idrott, friskvård och ansvar för våra barn och unga står i centrum. Det innebär att du bidrar till att hundratals barn och ungdomar får en meningsfull fritid om du samarbetar med oss.

 

Vi satsar särskilt på tjejbandy för att sprida vår härliga idrott till fler och vi har olika typer av samarbeten för att nya grupper, som exempelvis nyanlända, ska kunna prova på bandy.

Foto: Privat