Fredrik Lönn slutar i IFK

IFK:s lagkapten Fredrik Lönn har beslutat sig för att inte spela i IFK nästa säsong. Fredrik har varit IFK trogen sedan han började bandyskolan och i år krönte han karriären med att få spela sina första A-landskamper.

 

Fredrik debuterade i IFK:s A-lag 2011 och har sedan dess spelat över 300 matcher i den blåvita tröjan.

Fredriks egna ord om framtiden:

Jag har tagit beslutet att inte förlänga med IFK. Det har varit ett jättesvårt beslut att ta och det har varit mycket grubblande de senaste veckorna. Det svåra kommer vara att lämna människorna i och runt föreningen. Speciellt alla som är delaktiga i A-laget, spelare, ledare, materialförvaltare men också kökspersonal, funktionärer och supportrar. Omklädningsrummet nere på IFK har varit mitt andra hem de senaste 10 åren så det kommer kännas konstigt att inte åka dit.
I stället kommer jag och min sambo söka oss till Stockholm för att testa på ett liv där uppe. Det är något som vi har pratat om några år och vi känner att det är rätt tid för oss att testa detta. Det primära för flytten är att satsa på en civil karriär men beroende på vilka möjligheter som ges så kommer jag vara öppen för att fortsätta spela bandy.
Jag är säker på att jag någon dag kommer att vara en del av IFK igen – som spelare, slipare eller ledare.
FORZA Blåvitt!

– Oerhört tråkigt för IFK men ibland finns det faktiskt saker som är viktigare än bandy säger IFK:s klubbchef Pär Beckne. Jag vill verkligen tacka Fredrik för allt han gjort för IFK och en finare föreningsmänniska får vi leta efter. Om han kommer på andra tankar i framtiden (Fredrik är bara 31 år) så står dörren alltid öppen för Fredrik, avslutar Beckne