IFK förstärker organisationen

IFK och Ulf Sandell har kommit överens om ett samarbete där Ulf går in och jobbar i IFK:s marknadsorganisation.

 

Ulf som startade sin bandykarriär i IFK:s bandyskola i slutet av -60 talet har varit det mesta inom IFK. Han har varit spelare, ungdomsledare, seniorledare, sportchef, ordförande, ungdomsansvarig mm.

– Det känns oerhört bra att få in Uffe i organisationen, han kan till att börja med både sporten och klubben, sen är han också väldigt duktig på att hitta bra samarbeten med företag, säger IFK:s klubbchef Pär Beckne.

– Jag har mer eller mindre tillhört IFK i hela mitt liv och nu när jag sålt mitt företag KOSA så ser jag verkligen fram mot att få komma tillbaka och arbeta för IFK. Jag har under mina år som ägare av KOSA haft kontakt med i stort sett alla bandyföreningar och ska man rangordna dessa så är IFK en av dom mest välskötta föreningarna uti vårt avlånga land, allt från ekonomi, A-lag, ungdomsverksamhet, skridskokul etc. Men jag vet också hur mycket jobb det ligger bakom detta och förutom att jobba med att hitta nya partners så känns det väldigt bra att även få avlasta Pär också, då hans arbetsbörda är alldeles för stor säger Ulf. Jag har några månader kvar på KOSA men kommer så sakta smyga igång och jag ser verkligen fram emot att komma i kontakt med befintliga och nya partners och se vad Vi tillsammans kan förvalta, förädla och utveckla.