IFK’s STORSATSNING I HÖST. VILL DU HJÄLPA TILL?

De allt varmare höstarna har medfört att IFK:s möjligheter till träning på stor is varit ytterst begränsade. Även om laget varit vältränat och konditionsstarkt så har spelarna lidit av att inte kunna genomföra matchliknande övning

För att råda bot på detta har IFK:s styrelse beslutat att bekosta ett antal träningar i bandyhallen i Katrineholm. Detta kostar dock en hel del, eftersom det inte finns istider på kvällarna, vilket medför att vi får kostnader inte bara för bussresan till och ishyra i Katrineholm utan även måste kompensera spelarna för förlorad arbetsförtjänst.

Vid seriestarten 29 oktober kommer nästan alla av våra konkurrenter ha mellan 30-40 träningspass i benen, vårt mål är att vi ska kunna få ihop 15 innan serien börjar.

Vi vänder oss därför till dig för att höra om du kan ge ett litet bidrag till denna satsning. Ju mer pengar vi får in desto fler träningar blir det i Katrineholm. Som ett tack för ditt stöd får du för varje 500 kr du betalar en fribiljett till hemmapremiären mot Vänersborg den 5 / 11. Betalar du 1 000 kr får du 2 fribiljetter o s v. Du kan antingen betala vis swish 123 2885 184 eller till bankgiro 966- 3618. Märk betalningen med Storsatsning.

Pär Beckne
Klubbchef