Kaptenens tankar inför kommande cupspelet

Fredag till söndag spelas Vänersborgsklubban Cup i Vänersborg, läs lagkapten Lönn's tankar inför matchandet.

Kommande helg väntar ett intensivt matchande för IFK Motala bandy. Under tre dagar väntar nämligen lika många matcher för de blåvita, då de ska deltaga i Vänersborgsklubban cup. I de tre fullängdsmatcherna väntar Hammarby IF (20:15 på fredagskvällen), Frillesås BK (13:00 på lördagen) samt värdlaget IFK Vänersborg (13:00 på söndagen).

Det blir en tidig värdemätare för Sjöholms mannar då motståndet uteslutande rör sig om lag vi ska kunna mäta oss med kommande säsong.

Närmast kommer IFK från en tuff match mot Sirius då orken tröt efter halvtimmen spelad. Men fram till det fanns intentioner i östgötarnas spel som såg lovande ut och det som är effektivast för att sätta spelet är som bekant att spela matcher. Hemsidan har tagit tempen på lagkaptenen, tillika slitvargen #24 Fredrik Lönn:

Hejsan, Fredrik! Vilka intryck har du fått efter de två träningsmatcherna? 

– Hallå där. Kul att komma i gång och spela. Man får direkt mycket att utvärdera och prata om och det blir lite annat än att bara träna. Första matcherna är alltid lite svåra och det tar lite tid innan mycket sätter sig. Men sammanfattningsvis mycket som har varit bra och några delar att förbättra och jobba på

Hur ser du på de nya killarna som kommit in i truppen?  

– Bra grabbar som kommer tillföra mycket till spelet men också bra människor bredvid plan som passar in bra i gruppen. 

 Finns det något ni förändrat i spelet?  

– Sett i stort så har vi inte gjort några stora förändringar utan jobbar i stället för att utveckla det spel som vi har hållit oss till senaste åren

Vilka tankar har du inför helgens cupspel? 

– Alltid kul att åka i väg och spela cup och umgås med laget. Bra matcher mot bra motstånd och en fin möjlighet att slipa på spelet inför serien

OK, tack och lycka till i helgen!  

– Tackar!

Hemsidan kommer rapportera under och efter cupen, men matcherna kommer även att sändas live, läs mer här https://ifkvanersborg.se/vi-sander-live-fran-arena-vanersborg-hela-helgen/. Ni kommer även att kunna följa matcherna på elitrapport i vanlig ordning.

Återstår endast att återigen önska lycka till och börja ladda upp. I helgen vänder vi blickarna åt väst och hoppas på ett gott kvitto på hur formkurvan ser ut, både individuellt och lagmässigt.