Panta mera och donera!

På lördag klockan 15:00 startar matchen mot Frillesås. Detta är även vår stora Familjefest med aktiviteter och underhållning för hela familjen och tillsammans med Pantamera samlar vi in burkar och flaskor och skänker behållningen!

Förutom att föreningens barn och ungdomar tar hand om en rad uppgifter kring matchen så kommer vi bjuda på godisregn, popcorn, gratis korv och festis till alla barn. På evenemangsområdet erbjuds tävlingar bl.a. med Svensk Plaståtervinning som ger garanterad vinst. Här finns också möjligheten till att ”Panta mera och donera” där du lämnar in pantburkar och flaskor och panten skänks till våra samarbetsorganisationer Stiftelsen Våga va dig själv, Julänglar och Barndiabetesfonden. Efter matchen kommer hela Matchtruppen ut i Fanzone och signerar Idolkort.
I samband med familjefesten Lördagen 14 januari kommer IFK Motala tillsammans med Pantamera samla in Pant-flaskor/burkar på K Bygg arena.Vi vill uppmana alla våra medlemmar att samla in burkar och plastflaskor för att sen skänka pengarna till våra 3 samarbetsorganisationer, ”Våga va dig själv”, ”Barndiabetesfonden” och ”Julänglar”. Fråga släkt, vänner och grannar om ni kan få ta med deras burkar och flaskor till matchen.
IFK Motala kommer ha en speciell avsedd yta på K Bygg arenan där Du kan lämna alla dina PANT Flaskor/Burkar, från kl 14.00. Sedan är det avslag IFK-Frillesås kl 15.00 med fri entré för alla upp till 19år.

Låt oss tillsammans återvinna mera och samtidigt donera! Ju fler desto bättre!