Platt fall i Vänersborg

Vi fick tyvärr inte alls igång vårt spel utan förlorade klart med 8-2 (5-1). Denna match är bara att glömma och ladda om mot fredagens match på hemmaplan mot Hammarby.

 

Efter den heroiska insatsen mot Villa hemma under förra helgen kom reaktionen på tisdagskvällen, då IFK möte kamratkollegan Vänersborg i bortahall. Även om de fyra sjuklingarna var tillbaka vet alla att det tar ett tag att repa sig efter magsjuka, och de som spelade mot Villa fick slita ont värre. Dessutom kunde inte keeper Jussi komma till spel, en kugge som vi alla vet är viktig för IFK, även om Vincent inte på något sätt ska lastas för förlusten. Allt detta sammantaget gjorde att tillställningen mot de blåvita från Lilla Paris blev en tämligen ensidig historia.

Matchen slutade till sist 8 – 2 i hemmafavör, och det finns egentligen inte så mycket att nämna om fighten. En bra matchinledning ska Simons mannar ändå ta med sig inför kommande matcher, och det faktum att laget nu har några dagar på sig att vässa formen inför Hammarby hemma på fredag. En match som blir otroligt viktig i den täta kampen om en sjätteplats i sammandraget.  

Målskyttar mot Vänersborg: Lönn och Seppänen.  

//Mats Kindell