Status lagbygget för kommande säsong

Som vanligt kommer vi fortlöpande att hålla er underrättade under silly season och detta är läget den 8 april.

Efter den häftiga och mycket välspelade SM-finalen på självaste påskaftonen har nu den delen av säsongen inletts där lagen ömsar skinn och skiftar utseende. Det är en period där klubbcheferna slåss om de spelare som finns tillgängliga, och framför allt där rykten dominerar på diverse bandysajter. En del rykten äger mer sannolik prägel än andra, och som vanlig supporter kan det ibland vara svårt att hänga med i svängarna.

Frågorna inför just denna silly season är många. Hur mycket har pandemin försvagat föreningarnas möjligheter att värva? I vilken mån har den gjort enskilda spelare mindre benägna att vilja flytta på sig? Hur mycket kommer AIK att röra om i grytan för att om möjligt revanschera sig 21/22?

För IFK:s del är denna silly season om möjligt ännu viktigare än vanligt. Om hallen, vilket är målet, står klar till hösten 2022 gäller det att laget inför den säsongen presterar så bra som möjligt för att ha en idrottsligt bra plattform att utgå ifrån. Med idrottsliga framgångar och dessutom en hall kan föreningen rusta sig stark och vara attraktiv under nästa säsongs silly season, vilket skulle kunna innebära starten på en ny storhetstid för blåvitt.

Som vanligt kommer vi fortlöpande att hålla er underrättade under silly season och detta är läget den 8 april:

Nyförvärv:  

Oskar Hulthammar, Nässjö

Alex Höög, Sandviken

Lämnar:

Viktor Spångberg, (klubb oklar)

Simon Fröjd, (klubb oklar)

Olle Lindgren (klubb oklar)

Victor Carlsson (klubb oklar)

Elias Johansson (klubb oklar)

Klara för 21/22: 

Jussi Aaltonen

Nicklas Ögren

Viktor Hulthammar

Oskar Hulthammar

Anton Spångberg

Albin Rohlén

Maksim Plotnikov

Fredrik Lönn

Philip Florén

Anders Persson

Alex Höög

Elias Gillgren

//Mats Kindell