Stadsloppet 2021

Den 28:e augusti äger återigen IFK Motala Bandys traditionsenliga löpning rum. Stadsloppet kan nu återigen gå av stapeln runt Storatorget i Motala.

Klockan 11:00 går startskottet för det 30 minuter långa loppet där löparna ska göra så många varv runt torget på den ca 300 meter långa banan som möjligt. Loppet är öppet för alla att springa och du kan utmana klubbens bandyspelare som kommer att springa.

Varje löpare springer med sponsorer som ger en summa per avklarat varv och på så sätt är loppet en viktig säsongsuppstart för vår verksamhets fortsatta utveckling. Om du har goda skäl nog att inte springa själv så kom gärna och heja på löparna!

 

När och vart?

Start lördagen den 28 augusti klockan 11:00 på Stora torget i Motala.

 

För löpare

  • Anmäl senast 13 augusti för att få tröja med namn-, nummer- och sponsortryck. Maila anmälan till kansli@ifkmotalabandy.se med information om storlek på T-shirt, ditt namn och nummer samt sponsorers namn inklusive deras kontaktuppgifter. Gratis för löparen vid anskaffande av egen sponsor/er. Löpare med sponsor får också mat på efterföljande After Run klockan 19:00 på restaurang Lyckan, obs anmäl även deltagande i After Run.
  • Övrig anmälan senast 10:45 vid starten, pris 300 kronor.
  • Utlottning av vinster från prisbordet för varje löpare.

 

För företags- eller privatsponsor

  • Om löparen har anmält dig som sponsor senast den 13 augusti blir du i efterhand fakturerad den summa som din löpare genererat samt har ditt namn tryckt på denna löpares tröja.
  • Om du önskar vara delaktig och stötta IFK Motala Bandys verksamhet genom sponsring av löpare kontakta kansli@ifkmotalabandy.se senast 13 augusti för att få din sponsring tryckt på löparens tröja.
  • Lägg 10, 20, 50 eller valfri summa per varv som klubbchef Pär Beckne springer och delta på så vis i utlottning av priser. Lägger man 50kr eller mer per varv så kommer man med på Pär’s tröja.