Stadsloppet 2022

Den 3:e septemer äger återigen IFK Motala Bandys traditionsenliga löpning rum. Stadsloppet kan nu återigen gå av stapeln runt Stora torget i Motala.

Klockan 11:30 går startskottet för det 30 minuter långa loppet där löparna ska göra så många varv runt torget på den ca 300 meter långa banan som möjligt. Loppet är öppet för alla att springa och du kan utmana klubbens bandyspelare som kommer att springa.

Varje löpare springer med sponsorer som ger en summa per avklarat varv och på så sätt är loppet en viktig säsongsuppstart för vår verksamhets fortsatta utveckling. Om du har goda skäl nog att inte springa själv så kom gärna och heja på löparna!

 

När och vart?

Start lördagen den 3:e september klockan 11:30 på Stora torget i Motala.

 

För löpare

  • Anmäl senast 24:e augusti för att få tröja med namn-, nummer- och sponsortryck. Maila anmälan till kansli@ifkmotalabandy.se med information om storlek på T-shirt, ditt namn och nummer samt sponsorers namn inklusive deras kontaktuppgifter. Gratis för löparen vid anskaffande av egen sponsor/er. Löpare med sponsor får också mat på efterföljande After Run klockan 19:00 på restaurang Lyckan, obs anmäl även deltagande i After Run.
  • Övrig anmälan senast 11:00 vid starten, pris 400 kronor.
  • Utlottning av vinster från prisbordet för varje löpare.

 

För företags- eller privatsponsor

  • Om löparen har anmält dig som sponsor senast den 24:e augusti blir du i efterhand fakturerad den summa som din löpare genererat. Om du lägger 50kr/varv eller mer får du ditt företagsnamn tryckt på denna löpares tröja.
  • Om du önskar vara delaktig och stötta IFK Motala Bandys verksamhet genom sponsring av löpare kontakta kansli@ifkmotalabandy.se senast 24:e augusti för att få din sponsring tryckt på löparens tröja.
  • Bland alla företag som sponsrar någon löpare i Stadsloppet kommer det att lottas fem platser i Nystanet (inkl entré, mat och dryck) under en valfri hemmamatch under säsongen 2022/23.