Stötta och vinn

När säsongen tjugoett/tjugotvå var ett oskrivet blad tog vi sats för att lyfta, och nog lyfte vi! När vi nu närmar oss februari och slutspurt gör vi det för att ta ännu mer höjd.

 

Höjd som räcker in i framtiden och som ska sätta en succeartad stämpel över säsongen tjugoett/tjugotvå. Du och jag är IFK Motala Bandy och nu lägger vi in sista växeln, ge ditt stöd till grabbarna på isen men ge också ditt stöd till föreningen. Med fyra Elitseriematcher kvar på hemmaplan hoppas vi på storpublik men vi ser också att pandemin fortsatt påverkar möjligheten för detta.

Vi tar därför sats mot 1000 stödswishar. För varje 100 kronor du swishar erhåller du en chans att vinna priser från vårt prisbord innehållande bland annat presentkort á 1000 kronor på K-Bygg, Bilweekend från Wahlstedts Bil, presentkort á 2000 kronor på Flügger färg Motala, smörgåstårta från Ica Maxi, 2 biljetter till Bandyfinalen, ett säsongskort för säsongen 22/23. Swisha till 123 288 51 84 märk med ’Stödswish’ och ditt namn och telefonnummer. Har du inte Swish går det bra att via bankgiro 966-3618 eller via kontakt med kansliet, kansli@ifkmotalabandy.se deltaga i utlottningen.

Tack för att ni är med och stöttar!