Träningssatsningen inför 2022/23 rullar på

Tack för att ni är med och bidrar till IFKs fortsatta träningssatsning till säsongen 2022/23. Fram tills idag har 21.000 kr samlats in!

 

IFK Motala startade förra Elitseriesäsongen med fantastiskt fina resultat. Efter sex omgångar hade vi full pott och var serieledare, den svenska bandyexpertisen var imponerad. Under försäsongen reste laget till Katrineholms bandyhall för att där träna på fullstor is, det gav laget förutsättningar att vara väl förberedda på Elitseriespel redan från säsongens första matcher, träningssatsningen möjliggjordes genom initiativet Storsatsningen.

Nu är det ny säsong och målet är att IFK Motala tar nästa kliv i utvecklingen. Med ett konkurrenskraftigt lag vill vi fortsätta att träna på liknande villkor som våra motståndare. Du kan vara en viktig del i denna utveckling! Var med i utvecklingsbygget som Privatpartner!

Som Privatpartner får du för varje 500 kr du betalar en fribiljett till hemmapremiären mot Sandviken den 8 / 11. Betalar du 1 000 kr får du 2 fribiljetter o s v. Du kan antingen betala via swish 123 28 85 184 eller till bankgiro 966- 3618. Nämn betalningen ”Träningssatsningen”.

Tack för ditt stöd!